Crashen? Uithuilen of uithalen…

De meest agressieve reacties op dataverlies werden gevonden in Engeland, waar 33 procent van de geïnterviewde werknemers tegen hun computer schreeuwt wanneer de computer crasht. In Nederland is dat 31 procent, terwijl 23 procent in paniek raakt of in huilen uitbarst. Amerikanen accepteren dataverlies wat gemakkelijker – 38 procent van de Amerikaanse computergebruikers zucht slechts diep wanneer hun computer storingen begint te vertonen.

Aldus WebWereld, dat citeert uit recent wereldwijd onderzoek van Ontrack Data Recovery. Verder bleek dat men liever zelf probeert een crash op te lossen dan de IT-ers erbij te halen.

Toevallig komt dat net na een leuke middag waarbij in de lerarenkamer algemene verwarring heerste over het programma waarmee de cijfers worden bijgehouden. De meesten toonden een combinatie van lichte paniek tot berusting en verontwaardiging…

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Computers met de tags , . Bookmark de permalink.