Over pingoruines en esbanjeren

Orvelter Schaap

Woensdagavond tot en met vrijdag was ik in Orvelte op veldwerkveldwerk. Oftewel veldwerk over veldwerken. Met zo’n 50 andere aankomende aardrijkskundedocenten en vakdidactici van de UvA, VU, RUG en Radboud zijn we bezig geweest. Het waren een fantastische twee dagen met een wandeling rondom Orvelte, een veldwerk voorbereiden in Westerbork (Bejaarden doe je zo!) en boringen zetten in essen en beekdalen. Bekijk de foto’s.

Prikken in de hei

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Onderwijs met de tags , . Bookmark de permalink.