Nieuwe hackergotchi

Een leuke verrassing in mijn mailbox gisteren. Plaatsgenoot en oud-schoolgenoot uws heeft een nieuwe hackergotchi voor me gemaakt. Hij is een stuk handiger met De GIMP dan ik. De foto was oorspronkelijk gemaakt voor de vroegere automaat in het Coornhert. Bedoeld voor koffie, thee, en soep, en leverde dus ook regelmatig een interessante mix van die drie. Of alleen lauw water.

Hackergotchi

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Algemeen met de tags , . Bookmark de permalink.