Gmail

Ja, ik weet het. Gmail van Google is evil, en schendt de privacy. Maar ik heb ergens een account, en nu mag ik zelfs 50 mensen ermee verblijden. Dus roep maar, wie wil. Het is wel 2GB aan opslagruimte. Linux-gebruikers kunnen GMail trouwens mounten met GmailFS. Handig voor backups.

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Algemeen met de tags . Bookmark de permalink.

1 Response to Gmail

  1. josh schreef:
    Gebruikt Internet Explorer 6.0 op Windows XP

    Zeg als ze nog niet allemaal weg zijn. dan maak ik mijn interesse kenbaar voor 1 acount

Reacties zijn gesloten.