Eclips

Half Nederland staat natuurlijk weer met de eclipsbrilletjes naar boven te turen, maar ik moet het doen met 2 CD’s. De vorige eclips zat ik aan de andere kant van de wereld, dus dit wou ik wel meemaken.

Foto’s maken dwars door 2 CD’s is lastig, maar geeft tegelijk wel een artistiek resultaat:

Zonsverduistering

Zonsverduistering

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Algemeen met de tags , . Bookmark de permalink.