Nu echt Drs.!

In december 2004 was mijn scriptie af, in juni 2005 mijn afstudeerpresentatie. Ja, ik doe graag rustig aan. Ik heb nog een studentnummer dat met “99” begint. Maar nu krijg ik toch echt mijn bul, en ben ik dus echt Doctorandus in de Sociale Geografie!

Buluitreiking

Waarschijnlijk om mij te pesten echter niet in de prachtige Aula van het Academiegebouw in het centrum, maar de Boothzaal in de Universiteitsbibliotheek (twv 50 miljoen euro, een echte Arets) op de troosteloze Uithof…

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Algemeen met de tags , . Bookmark de permalink.

2 Responses to Nu echt Drs.!

  1. Kimberley schreef:
    Gebruikt Firefox 1.0.6 op Windows 2000

    Gefeliciteerd! Waarom is de buluitreiking niet in de Aula?

  2. Michel schreef:
    Gebruikt Firefox 1.0.7 op GNU/Linux

    Omdat ze die dure bieb niet voor niets hebben gebouwd! Ach, de voorzitter van de bijeenkomst begon ook met een prachtig citaat van de website van Wiel Arets (wiens naam hij ook al niet uitsprak als Arèts zoals het “hoort”) over dat wit de basis is van alles zo’n beetje, en hoe prachtig wit eigenlijk is. De hoofdkleur van de bibliotheek is….zwart.

Reacties zijn gesloten.