KvdL

Nou is het, weet ik, hoogst ongebruikelijk dat de man de naam van zijn vrouw aanneemt. Sinds mei heten zowel Astrid als ik Klijmij-van der Laan. Dat kan al sinds enkele jaren trouwens. Maar zojuist belde de Postbank over de aanvraag van een gezamenlijke rekening, of ik mijn achternaam wel goed had ingevuld…ze gingen kijken of ze een vakje ervoor hadden, nadat ik had uitgelegd dat ik het formulier echt goed had ingevuld.

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Algemeen met de tags , , . Bookmark de permalink.

2 Responses to KvdL

  1. Gebruikt Epiphany 1.8.1 op GNU/Linux

    Je had ook alleen “van der Laan” kunnen gaan heten, trouwens 🙂

    Enne, vind je het ook zo jammer dat je eventuele kinderen (jaja, ooit wellicht) allemaal dezelfde achternaam moeten hebben?

  2. Michel schreef:
    Gebruikt Firefox 1.0.7 op GNU/Linux

    Niet zo jammer. Er zijn wel stellen die nog ge-emancipeerder dan wij zijn, maar op een gegeven moment wordt het ook een beetje overdreven. Het is wel raar als de kinderen allemaal een andere achternaam hebben.

Reacties zijn gesloten.