Ben Bot

Nu.nl:

DEN HAAG – De Amerikaans/Britse invasie in Irak was, achteraf oordelend “misschien niet verstandig”. Dat zei minister Bot van Buitenlandse Zaken woensdag in de Tweede Kamer. Volgens Bot was het langer doorzetten van diplomatie en verder onderzoek naar massavernietigingswapens “verstandiger geweest”.

Die Ben Bot kwam al goed op me over, met deze uitspraak scoort hij bij mij wel bonuspunten. Ik ben wel bang dat hij onder druk van Balkenende zijn uitspraak terug zal moeten nemen. Desondanks heeft hij gewoon gelijk.

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Politiek met de tags , , . Bookmark de permalink.