Live Luchtvervuiling

KNMI: OMI-satellietmetingen luchtvervuiling direct op internet
NO2 in de lucht

18 oktober 2005 – Iedere belangstellende kan vanaf vandaag de actuele metingen van de luchtvervuiling op de OMI-site volgen. De metingen van het vorig jaar op de EOS-AURA gelanceerde satelliet meetinstrument OMI (Ozone Monitoring Instrument) zijn nu on line beschikbaar.

Maar…niet schrikken van de beelden. Nederland zit diep in de vervuiling, en Gouda in zo ongeveer het ergste deel…

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Algemeen, Politiek met de tags , , . Bookmark de permalink.

1 Response to Live Luchtvervuiling

  1. Luchtvervuiling schreef:
    Gebruikt Firefox 1.5.0.8 op Windows XP

    Bij ons is het ook live hoor!
    Hoef je alleen door het raam te kijken (… en voorl niet open doen!)

Reacties zijn gesloten.