WordPress

Nog net vorig jaar is WordPress 2.0 uitgekomen. Dat betekent dat er weer heel wat vertaalwerk ligt te wachten. Wie wil helpen kan zich bij mij melden. Aangezien ik regelmatig mailtjes krijg met suggesties, opmerkingen of simpelweg een compliment zullen er genoeg mensen zijn die een nuttige bijdrage willen leveren. De nieuwe bestanden komen op de WordPress-NL pagina te staan en zijn nog lang niet af.

Er lijkt trouwens groeiende interesse voor WordPress, en ik kreeg zelfs al een mailtje van een journalist. Een groot deel van het verkeer naar mijn site komt ook voort uit WordPress-NL.

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Algemeen, Computers met de tags . Bookmark de permalink.

Een reactie op WordPress

  1. Remco schreef:
    Gebruikt Internet Explorer 6.0 op Windows XP

    Super dat je de 2.0 bestanden er al op hebt staan. Nog even geduld voor het vertaalde Kubick theme..?

Reacties zijn gesloten.