Wie is de mol?

Het is weer begonnen: Wie is de mol? En dus weer elke vrijdagavond aan de buis gekluisterd zitten om het te raden. En zoals elk jaar is het weer onmogelijk om het snel te raden. Wat dat betreft complimenten aan de makers, die nu al een jaar of 6 laten zien hoe je ontzettend goede TV kan maken.

Mijn lijstje verdachten op dit moment:
1. Fr̩derique. Met de portofoons zit ze natuurlijk in een fantastische positie om te saboteren Рnet als Yvon Jaspers vorig jaar.
2. Miloushka, omdat ze zich wat op de vlakte houdt maar wel erg vaak het niet helemaal lijkt te begrijpen.
3. Roderick, meer vanwege de hints op de website. Het zou een goede strategie zijn om als mol pas in de derde uitzending in de groep te komen, maar daardoor loopt de pot nu wel erg snel vol.

En Toine gaat winnen.

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Algemeen, Persoonlijk met de tags , , . Bookmark de permalink.

2 Responses to Wie is de mol?

 1. Tom schreef:
  Gebruikt Firefox 1.5.0.1 op Windows XP

  Ik verdenk Toine als Mol. Dat niet nemen van het geld in de eerste aflevering, inclusief verklaring aan de kijkers (om kijkers op het verkeerde been te zetten?) vond ik erg verdacht.

 2. Tom schreef:
  Gebruikt Firefox 1.5.0.1 op Windows XP

  Toevallig kwam ik dit berichtje (en mijn commentaar nogmaals tegen):

  Toine is wat mij betreft geen verdachte meer. Frederique ook niet. Ik verdenk op basis van aflevering 3 vooral Mary-Lou, Miloushka en Peggy.

  Roderick en Liz kan ik nog niks van zeggen.

  Maar ik er wordt natuurlijk ook express informatie achtergehouden door de programma makers om het spannend te houden. Op wie stemde de afvaller van deze week????? Dat was blijkbaar een te grote hint…

Reacties zijn gesloten.