Leve de leerlingen!

Omdat…

…ik nu de websites over milieuproblemen van de tweede klassers aan het nakijken ben, en tot nu toe alleen nog maar goede sites heb gezien…

…vorige week de Glamournight was en mijn vrouw en ik ruim 2 uur lang hebben kunnen genieten van al het zang-, dans- en cabarettalent dat er rondloopt op het Coornhert…

…ik een kleine bijdrage had geleverd aan die Glamournight (avondje consumptiebonnen verkopen en mijn hoed uitgeleend aan dhr M. “Jack” Rutten) en daarom als deelnemer een vel kreeg met leuke reacties van andere deelnemers (zelf niet aan gedacht voor anderen wat te schrijven, stom!)…

Zowel met de websites als de Glamournight is het geweldig om te zien hoe creatief leerlingen kunnen zijn als ze iets leuks en uitdagends kunnen doen. Dat lukt helaas niet altijd, maar het is goed om te zien dat ondanks alle commentaar op de vernieuwingen er toch ook heel veel niet alleen vernieuwt, maar ook verbetert. En dat je daar als docent de vruchten van plukt.

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Onderwijs met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.