Bah

Af en toe vang je wat op op school aan nieuwe woorden. Sommige had je liever niet gehoord. Het woord van deze week is “volgeyoghurd”. Enige googlen duidt erop dat het woord al langer in omloop is trouwens.
Ik laat het aan ze lezer over om op eigen risico te bedenken wat het betekent.

Bah.

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Algemeen, Onderwijs met de tags . Bookmark de permalink.

1 Response to Bah

  1. CB te G schreef:
    Gebruikt Internet Explorer 6.0 op Windows XP

    Na hun reis door de fabriek worden de plastic bekers aan het einde van de lopende band “volgeyoghurd”?

    Tenminste… dat denk ik.

    Chris

Reacties zijn gesloten.