“Te” is nooit goed…

… behalve voor “Terreinwagenbezitters neerknallen”.

E̩n van de citaten uit de show van Jeroen van Merwijk Dat kunnen alleen de hele groten. Een leuke show met liedjes en als rode lijn de verhuizing van Van Merwijk Рom de haverklap is er weer een excuus want hij is ten slotte aan het verhuizen.

De liedjes zijn afwisselend grappig en ontroerend, Van Merwijk is afwisselend arrogant (schrijft u dat liedje maar, ik schud ze toch zo uit de mouw) en vol zelfspot (in de toegift, na een heel liedje met erge dingen die je overkomen als je een lul bent: “Na 15 jaar nog steeds in de kleine zaal….moet je maar geen lul zijn”).

Aan het eind een CD gekocht en laten tekenen. Een absolute aanrader voor wie eens ouderwets cabaret wil zien wars van wat tegenwoordig hip is. Dat kunnen alleen de hele groten!

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Algemeen, Persoonlijk met de tags . Bookmark de permalink.

2 Responses to “Te” is nooit goed…

 1. Jasper schreef:
  Gebruikt Internet Explorer 6.0 op Windows 2000

  Bedankt voor de tip,
  ben ff in Utrecht wezen kijken.
  Daar komt ie 12 en 13 mei.
  D´r waren nog 5 kaarten.
  … nu nog 3 …

 2. CB te G schreef:
  Gebruikt Internet Explorer 6.0 op Windows XP

  Jammer dat het was uitverkocht… heb de vorige show wel gezien.

  Te vreden

  Chris

Reacties zijn gesloten.