Huishoudelijk

Wat kleine veranderingetjes aan m’n weblog. Al een tijdje het K2 thema (de ontwikkelversie), omdat die behoorlijk flexibel is en ik zonder het thema te veranderen wijzigingen kan maken met eigen stylesheets. Ook ondersteuning voor widgets, sleuren en pleuren met plugins zeg maar. Verder nieuw: de TerZijde categorie voor kleine, zijdelings opmerkingen die in WordPress “Asides” worden genoemd. Nog even in dubio of ik die tussen de berichten wil of in het zijmenu.

Spam wordt al een tijdje gefilterd met Akismet, dat lijkt goed te werken. Mocht je reactie verdwijnen, mail me dan maar. In het kader van de interactiviteit heeft ook de poll een wat vastere plek aangenomen, en zal ik ook proberen daar af en toe gebruik van de maken. In het kader van de democratie is er zelfs de mogelijkheid eigen antwoorden toe te voegen.
En het belangrijkste: ik gebruik nu ook echt michel.klijmij.net. Hiervoor liep alles nog via www.klijmij.net/~michel, maar met wat redirect regels komt alles nu mooi op het subdomein uit. En dat staat toch wat netter. Nu nog het zijmenu gaan opschonen (leuk vakantiewerk) en m’n blog ziet er weer lentefris uit!

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Algemeen met de tags , , , . Bookmark de permalink.

4 reacties op Huishoudelijk

  1. Tom schreef:
    Gebruikt Internet Explorer 6.0 op Windows NT

    Hey, die poll klopt niet!

    Ik kies voor “huisvesting”, maar deze keuze staat nog op 0% met 0 keuzes.

  2. Michel schreef:
    Gebruikt Epiphany 1.8.2 op Ubuntu

    Bij mij staat ie wel op 1 hoor. Misschien ververst je browser het niet goed? Of het duurt even voor WordPress het doorheeft…

  3. Marcel schreef:
    Gebruikt Internet Explorer 6.0 op Windows XP

    Michel,

    Ga je Gouda schoner maken??

    gr

    Mars

  4. Michel schreef:
    Gebruikt Epiphany 1.8.2 op Ubuntu

    Dat werd spontaan aangevuld. Propjes gooien staat echter nog op 1 😉

Reacties zijn gesloten.