Ik ben genoemd

Akkermans is vast ook genoemdAlweer. Eerst al in de raadsvergadering op 19 april (ondervraging van de wethouders), en ook in de brief van Arnout Menkveld waarin hij zijn benoeming als wethouder aanvaardt en afstand doet van zijn raadszetel. Zo hoor ik er steeds meer bij, hoewel de installatie nog steeds op zich laat wachten.
Ook krijg ik nu allerlei nieuwsbrieven voor GroenLinkse raadsleden en het “kaderblaadje” De Rode Draad. Leuk ook om wat bekende namen van Planeet GroenLinks tegen te komen. Ik heb me in ieder geval vast opgegeven voor een bijeenkomst voor nieuwe raadsleden in Amsterdam op 24 juni om wat te leren over het raadslidmaatschap en te netwerken.

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in GroenLinks, Persoonlijk met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.

8 Responses to Ik ben genoemd

 1. Henrike schreef:
  Gebruikt Firefox 1.5.0.1 op Windows XP

  Ha Michiel,

  Als vers aangetreden secretaris partijontwikkeling van het Dagelijks Betsuur van GroenLinks, ben ik eigenlijk wel benieuwd wat jij, als bijna raadslid, vindt van de GL-nieuwsbrieven en kaderblaadjes die je hebt gekregen. Kan je me je eerste indruk mailen?

  Dank!
  Groet, Henrike Karreman

 2. Michel schreef:
  Gebruikt Epiphany 1.8.2 op Ubuntu

  De Rode Draad: simpel maar doeltreffend. Geen glossy gedoe maar snel wat belangrijke zaken op een rijtje.

  Kadernieuwsbrief: wah, HTML! Bah. Ik wil gewoon platte tekst. Handige informatie maar best veel zo op een rijtje.

  Aankondiging WMO conferentie: handig, ook al stond dat ook in de Rode Draad.

  Een mooie, overzichtelijke nieuwsbrief vind ik trouwens de GL-Europa-overzicht nieuwsbrief. Even snel op de hoogte, en als je meer wilt weten klik je er zo naartoe.

 3. Tom schreef:
  Gebruikt Firefox 1.5.0.2 op Windows XP

  De afbeelding van dit bericht is vervangen door een drol met als tekst: “bandwidth theft stinks”. Dat is vast niet de bedoeling!

 4. Michel schreef:
  Gebruikt Epiphany 1.8.2 op Ubuntu

  Dat is mijn bescherming tegen mensen die zonder te vragen plaatjes op mijn site hotlinken. Met Bloglines gaat dat ook fout. Die zet ik wel op de “ok” lijst.

 5. Tom schreef:
  Gebruikt Firefox 1.5.0.2 op Windows XP

  Jep! Bloglines. En daarna blijft het plaatje waarschijnlijk in de cache van Firefox, want ook tijdens een bezoek aan je site zag ik de hotlink protection.

  Nu (op een andere computer) zie ik het juiste plaatje.

 6. Michel schreef:
  Gebruikt Epiphany 1.8.2 op Ubuntu

  shift+control+r of shift+herladen/verversen knop zou de cache moeten verversen.

 7. CB te G schreef:
  Gebruikt Internet Explorer 6.0 op Windows XP

  Ik ben bang dat je de komende 4 jaar (of zolang als dit college zit) nog wel wat vaker genoemd zal worden.

  Bij deze nog een keer: Michel Klijmij

  Als je nog een keer genoemd wil worden, dan hoor ik het wel 🙂

 8. Pingback: De kandidaten op internet at Publiekelijk tijdverdrijf

Reacties zijn gesloten.