WordPress 2.0.3 is uit

De nieuwste versie van WordPress, 2.0.3, is uit. De vertaling is ook bijgewerkt voor deze nieuwe versie. De veranderingen zijn vooral technisch, maar het is aan te raden om up te graden omdat er ook een beveiligingsfix in zit.

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Geen categorie met de tags . Bookmark de permalink.

2 reacties op WordPress 2.0.3 is uit

  1. Gebruikt Epiphany 1.8.5 op GNU/Linux

    Hoe zit het met de themes? Zijn die ook vertaald of niet?

  2. Michel schreef:
    Gebruikt Firefox 1.5.0.3 op Ubuntu

    Uiteraard, daaraan verandert niet veel.

Reacties zijn gesloten.