Fotovakantie

Bij gebrek aan Groot Nieuws en Persoonlijke Gebeurtenissen om te melden grijp ik terug in de oude fotodoos om toch wat op dit weblog te laten zien deze vakantie. Met verhaaltje natuurlijk.

Als eerste in de serie deze foto, gemaakt op de ballonvaart die mijn schoonvader kado kreeg.  Een echte aardrijkskundige foto, want hangend boven de Krimpenerwaard zie je een prachtig voorbeeld van lintbebouwing.

Lintbebouwing in de Krimpenerwaard

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Algemeen met de tags , , , . Bookmark de permalink.