GroenLinks blognetwerk

Na wat proberen heb ik nu toch een mooi GroenLinks weblognetwerk gevonden. Het scheelt nogal welke startpunten je gebruikt en hoe diep die worden onderzocht, anders kom je al snel buiten de weblogs uit.

GroenLinks cluster


Het GroenLinkse weblognetwerk bestaat uit een kern van groenlinks.nl en linkselente.nl, met daaromheen 2 subnetwerken: de Haagse webloggers (David, Arnoud, Martijn) en de Groningers (Annie, Linda, Mattias, Bert-Jan). Als interessante media komen Bieslog, Sargasso, de Volkskrant en NRC naar voren, en als meest verwante partij de SP.
Van alle netwerkplaatjes is dit toch wel de meest GroenLinkse. Deze houden we erin!

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Algemeen met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.

Een reactie op GroenLinks blognetwerk

  1. linda schreef:
    Gebruikt Internet Explorer 6.0 op Windows XP

    Grappig om te zien. Overigens ook wel komisch dat Remco Kouwenhoven (de VVD-fr.vz. van Groningen) erin staat: dat zal wel door de Groningse GroenLinksers komen 🙂

Reacties zijn gesloten.