Amendement, geen ~

Bah. Niet alleen heeft GroenLinks alleen een Windows programmaatje om de amendementen in te dienen (“geen speciale software nodig”…), het webformulier waarmee het ook kon heeft mijn amendement opgegeten en het kan niet meer ingediend worden. Ik had er zaterdag nog een beetje de pest in en had geen zin om voor niks naar Utrecht te gaan.

Jammer maar helaas, een minpunt voor GroenLinks. Maar wie weet, met een links kabinet kan er nog wat in de formatie worden losgepeuterd. Tegen die tijd hoor je wel meer van het Progressief Groene Hart Beraad.

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Algemeen, GroenLinks, Persoonlijk met de tags , , , . Bookmark de permalink.