WTF momentje

Soms heb ik even een WTF moment. Meestal is dat bij het bestuderen van de statistiekjes over hoe mensen op mijn site terecht komen. Rechtsonderin zie je een voorbeeld:

google earth naakte vrouw – Google zoeken (7)
naakte vrouw google earth – Google zoeken (4)
naakte vrouw google earth – Google Search (3)
Naakte vrouw op google earth – Google zoeken (3)

Nou waren naakte vrouwen al een populaire manier om mij te vinden (zoek je Michel? volg de naakte vrouwen!) en elke keer als ik erover schrijf wordt dat natuurlijk erger. Maar over naakte vrouwen op google earth weet ik niets. Google zelf gelukkig wel, dus wie hier was gekomen op zoek naar opwindende luchtfoto’s moeten maar even hier kijken. Om alvast wat teleurstelling weg te nemen: 1 pixel is iets van 8×8 centimeter, dus stel je er niet teveel bij voor. Burka’s zijn nog onthullender dan Google Earth.

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Algemeen, Computers, Geografie, Persoonlijk met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.