Koefnoen

Koefnoen variëert van briljant via leuk idee maar net niet leuk uitgewerkt tot flauw. Vanavond was ik onder de indruk van de manier waarop Paul Groot BNN-presentator Filemon Wesselink neerzette. Precies het toontje, precies de maniertjes. En hij interviewde de zeker niet ijdele Frans Weisglas. Zeker even kijken.

Ander hilarisch hoogtepunt: Samir A. in “Achterwerk in de Kast”, met geweer en het testament van zijn jeugd. Compleet met al die kleine dingetjes die Achterwerk in de Kast zo leuk maken.

Fans van Frans Weisglas kunnen trouwens ook terecht bij Buro Renkema’s Fransies Vakantiequiz.

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Algemeen, Persoonlijk met de tags . Bookmark de permalink.

2 Responses to Koefnoen

  1. Doog schreef:
    Gebruikt Firefox 1.5.0.7 op Windows NT

    Klopt, de aflevering van gisteren was de beste tot nu toe van dit seizoen…de paus was trouwens ook erg gewaagd…ik meende er Herman Koch in te herkennen…

  2. Gouwenaar schreef:
    Gebruikt Internet Explorer 6.0 op Windows XP

    Koefnoen is altijd mijn beste programma, maar nu kan ik het niet kijken.

Reacties zijn gesloten.