Terug bij TV

Gelukkig valt er af en toe ook wat leuks te melden. Vandaag waren de opnames voor het Gouwestad TV programma “Rondje Gouda”. Een uur lang politiek, afgewisseld met een quiz (geen Lingo) en een vraag/antwoordspel. Voor dat laatste was ik uitgenodigd. Een soort speeddate met nieuwe raadsleden, waarbij presentator Hans van Raalte de raadsleden lastige keuzes voorlegt. Ja of nee, het één of het ander, zonder gemits en gemaar.

Wat die keuzes waren, en wat mijn antwoord erop was, daarvoor kijk je maar lekker naar Gouwestad. Hans van Raalte had zich in elk geval goed voorbereid en wist de goede dilemma’s neer te zetten. Bij geen enkele keuze had ik een “ja maar” gevoel, ook al had ik ze graag allemaal uitgebreid toegelicht.

Eén vraag zal ik alvast verklappen: “Heb je je uiterlijk moeten aanpassen om voor GroenLinks de raad in te mogen?”

Vanaf 22 oktober op Gouwestad TV (zelfde kanaal als de Kabelkrant).

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Algemeen, Andere partijen, Gouda, GroenLinks, Persoonlijk, Politiek met de tags , . Bookmark de permalink.

4 reacties op Terug bij TV

 1. Henrike schreef:
  Gebruikt Firefox 1.5.0.7 op Windows XP

  Hey Michel, je plaatst hier toch wel een youtube-versie van de uitzending zodat wij van buiten Gouda ook mee kunnen kijken?

 2. Michel Klijmij schreef:
  Gebruikt Firefox 1.5.0.7 op Ubuntu

  Zal het proberen, is wel lastig want ik heb zelf niets om digitaal op te nemen…

 3. Gouwenaar schreef:
  Gebruikt Internet Explorer 6.0 op Windows XP

  Jammer dat Gouwestad zo weinig kijkers trekt. Hoeveel mensen hebben er bijvoorbeeld gekeken naar de debatten ihkv Gemeenteraadsverkiezingen? Veel mensen vinden het toch een beetje oudbollige en amaturistische zender, terwijl de programma’s de afgelopen tijd er juist op vooruit zijn gegaan.
  Misschien wat meer publiciteit en meer interactieve programma’s.

 4. Michel schreef:
  Gebruikt Firefox 1.5.0.7 op Ubuntu

  Ik geef direct toe: ik kijk nooit naar Gouwestad. Zap er soms langs. Het schijnt wel redelijk bekeken te worden (gezien de concurrentie van 10 landelijke tv-zenders en TV West, Rijnmond en Utrecht regionaal)…

  Elk programma wordt wel zo vaak uitgezonden dat je er makkelijks langszapt, en als het over je eigen omgeving gaat blijf je toch even hangen. Maar mijn eigen jonge doelgroep zal mij niet zo snel zien daar 😉

Reacties zijn gesloten.