Ingebed

Ingebed

In het kader van de verkiezingen gaat Femke “on tour”. Met een schone aardgasbus rijdt ze door het land om campagne te voeren. Om verslag te doen van de tour zijn diverse GroenLinkse bloggers gevraagd om mee te gaan als “embedded blogger”. René Kerkwijk blogt op 27 oktober, en op 2 november zit ik in de bus. Uiteraard is ook alles te volgen via Planeet GroenLinks.

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Computers, GroenLinks, Persoonlijk met de tags , , , . Bookmark de permalink.