Kieskompas

Het kostte even moeite (waarom moet je nou per sé Flash 8 hebben?), maar ik heb het kieskompas gedaan. Ook hier geen echte verassing. Ik ben iets progressiever dan GroenLinks (en dus enige andere partij), maar qua linksheid hang ik tussen PvdA en GroenLinks in. Het meest oneens ben ik het met de PVV van Wilders, dus met mijn gezonde verstand zit het wel goed, gelukkig.

Kiescompas

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Persoonlijk, Politiek met de tags , , , . Bookmark de permalink.

4 reacties op Kieskompas

 1. CB te G schreef:
  Gebruikt Internet Explorer 6.0 op Windows XP

  Leuk dat stemkompas. Mijn verhouding tot GroenLinks is: U bent 44.12% rechtser, U bent 35% conservatiever, U heeft een inhoudelijke overeenkomst van 47.66%.

  Leuk om te weten dat er zelfs dan nog inhoudelijke overeenkomsten zijn. Maar ik ben weer U bent 16.18% linkser dan de VVD. Misschien moet ik ook maar een eigen partij oprichten… LOL

  Chris

 2. Michel schreef:
  Gebruikt Firefox 2.0 op Ubuntu

  Zit je dan ergens in het gat tussen CDA en VVD? Daar is nog ruimte. En als straks D66 opgeheven wordt heb je een enorm potentieel 😉

 3. Gouwenaar schreef:
  Gebruikt Internet Explorer 6.0 op Windows XP

  Waar is dat kiescompas te vinden?
  Is die ook zo hoogdrempelig als die van de FNV.Ik mis overigens de Partij van de Dieren

 4. Michel schreef:
  Gebruikt Firefox 2.0 op Ubuntu

  Heb ‘m gelinkt. Was ook makkelijk: http://www.kiescompas.nl/

  Juist bedoeld als laagdrempeliger en duidelijker dan de Stemwijzer.

  Raad inderdaad van de PvdD. Weet niet waarom die er niet bij staan. Maar ik stem toch niet op ze, GroenLinks is er ook voor dieren.

Reacties zijn gesloten.