WordPress 2.0.5

Versie 2.0.5 van de weblogsoftware WordPress is uit. De Nederlandse vertaling is te downloaden op de gebruikelijke plekken.

It’s new release time. The latest in our venerable 2.0 series, which now counts over 1.2 million downloads, is available for download immediately, and we suggest everyone upgrade as this includes security fixes. We’re breaking the tradition of naming releases after jazz musicians to congratulate Ryan Boren on his new son (and first WP baby) Ronan.

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in TerZijde met de tags , . Bookmark de permalink.

Een reactie op WordPress 2.0.5

  1. Pingback: Nederlandstalige WordPress voor Belgen | blockquote

Reacties zijn gesloten.