Femke on Tour (4) – sfeerimpressie bus

In de toerbusBehalve de acties in Hilversum, Utrecht en straks Amsterdam zitten we ook vooral in de bus. Met de brandende zon in de nek en een langzaam voortkruipende file. De enige file in Nederland zo’n beetje, hoor ik net van Gijs. De sfeer is erg gezellig en ontspannen, maar dat zal niemand verbazen. Zeker als de dropjes langskomen raak je weer helemaal in een schoolreisjessfeer. Misschien gaan we nog zingen.

Aan boord zijn Femke, Kathalijne, Kees, en Mariko van de kandidatenlijst, Jeroen van Linkse Lente, Gijs van de GroenLinks website, een heleboel campagnemedewerkers en her en der wat journalisten. Als Femke zich niet op een aan het voorbereiden is, is ze wel een journalist te woord te staan. Veel druk en drukte. GroenLinks was natuurlijk ook weer aardig in het nieuws vandaag. En (scoop!): Femke heeft beloofd dat ze wat op haar Hyvespagina gaat bloggen. dat ze dat nog niet zoveel doet is wel te begrijpen als je de hectiek van zo’n toerdag meemaakt.

Ondertussen schiet het nog niet zo op met het verkeer. Over 4 jaar toch maar een Toertrein?

Update: Femke heeft de trein genomen om op tijd in Amsterdam te zijn voor het debat. Ook Kathalijne en de journalisten hadden meer vertrouwen in het openbaar vervoer. Met een uitgedund gezelschap rijden we nu wel weer door over de snelweg, waar de file inmiddels is opgelost. Het politieke nieuws krijgt Kees Vendrik via zijn oortje door, waarna het (met eigen analyse) door de bus geroepen wordt. Dat is dan weer handig als het internet even hapert.

Fileleed? Aanpakken in sneltreinvaart

Update 2 : Onderweg werden we getrakteerd op een schitterende regenboog:Regenboog onderweg On Tour

Wat kan Nederland toch ontzettend mooi zijn. Laten we hier nou blij om zijn, in plaats van die uitbuiters van de VOC.

Toch?

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in GroenLinks met de tags , . Bookmark de permalink.

1 Response to Femke on Tour (4) – sfeerimpressie bus

  1. Gouwenaar schreef:
    Gebruikt Internet Explorer 6.0 op Windows XP

    Je lijkt wel erg gepassioneerd van die VOC he. Volgens mij wilde je graag zelf dit metafoor gebruiken.

Reacties zijn gesloten.