Zweeft u nog?

Gisteren stonden we de hele dag achter de Waag met een verkiezingsmarkt. De sfeer was, dankzij de intocht van Sinterklaas en aanwezige pieten gezellig. ‘s Middags waren de meeste zwarte pieten verdwenen, maar of dat samenhing met de aanwezigheid van Geert Wilders weet ik niet.

De politici en politiek geďnteresseerden van de partijen haalden alles uit de kast om de kiezer voor zich te winnen. Niet alleen qua gadgets, maar ook met gedurfde foldertechnieken. Zo dook collega-raadslid Mea H. de Sinterklaasoptocht in om Balkenendes uit te delen, en werden vele kinderen verleid met partijballonnen. Onze ballonnen waren snel op, maar de oplossing vonden we in “pimp your balloon”, waarbij kinderen hun (CDA) ballon konden laten bestickeren met een GroenLinks sticker.

Onze gadget is een hoofdpuntenfolder waar je een vliegtuigje (milieuvriendelijk afbreekbaar zweefvliegtuig) van kan vouwen als je klaar bent met lezen. Dat scoorde goed. Voor wie nu thuis met de handen in het haar zit met het A4’tje, volg dan deze duidelijke en eenvoudige instructies van Sara Kroos en Vincent Bijlo.

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Algemeen, Gouda, GroenLinks, Persoonlijk met de tags . Bookmark de permalink.

1 Response to Zweeft u nog?

  1. CB te G schreef:
    Gebruikt Internet Explorer 6.0 op Windows XP

    Ik zweef nog 🙂

Reacties zijn gesloten.