Nog 2 nachtjes slapen

GroenLinks: Garantie op Links

Ter herinnering: waarom zou je ook alweer op GroenLinks moeten stemmen woensdag? Hieronder 10 redenen, maar als je nog vragen hebt of echt de diepte in wil gaan, bel dan het callcenter: 0800-GROENLINKS. Gratis.

  1. GroenLinks is dé groene partij van Nederland: wij zorgen voor schone lucht, mooie natuur en een goed klimaat.
  2. GroenLinks is dé banenkampioen: wij zorgen voor minstens 150.000 nieuwe banen. Met het minimumloon betaal je maandelijks 200 euro minder belasting.
  3. GroenLinks is dé onderwijspartij. Wij investeren het meest in beter onderwijs: jaarlijks 1500 euro extra per leerling. Voor meer leraren en minder schooluitval.
  4. GroenLinks is dé jongerenpartij. Jongeren krijgen meer sociale rechten, elke jongere een stageplek. Ook rijkere ouderen betalen mee aan de AOW.
  5. GroenLinks is dé moderne gezinspartij. Gratis kinderopvang, royaal en betaald zorgverlof voor vaders en moeders, deeltijdwerk wordt makkelijker.
  6. GroenLinks is dé woonpartij. Korter wachten, 400.000 nieuwe woningen, geen hogere huren. Rijkere mensen krijgen minder subsidie voor hun hypotheek.
  7. GroenLinks is dé mobiliteitspartij: 20% meer treinen en 20% minder files. Wij investeren het meest in beter openbaar vervoer en voeren rekeningrijden in.
  8. GroenLinks is dé dierenpartij. Wij maken een einde aan de bio-industrie en de jacht. Dierenrechten komen in de grondwet.
  9. GroenLinks is dé partij voor een tolerante, multiculturele samenleving. Hard optreden tegen discriminatie, een pardon voor de 26.000 asielzoekers.
  10. GroenLinks is dé partij tegen armoede, in Nederland en wereldwijd. De laagste inkomens gaan flink omhoog. Meer geld voor de armste landen, minder oorlog.

Daarom dus.

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Algemeen, GroenLinks, Politiek met de tags , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.