Wie is de Mol (2)

Een Wie is de Mol aflevering op z’n klassiek, met alle elementen die je verwacht: groepjes die vanuit een “control room” de weg worden gewezen door de stad (met alle misleiding vandien), en de traditionele hoogtevreesopdracht in de vorm van het van een paar honderd meter hoog gebouw abseilen.

Wie is de Mol: NadjaVorige keer verdacht ik Renate hevig, en ook deze aflevering heeft ze geen cent opgebracht voor de pot, zelfs geen poging gedaan – bij het abseilen was zij één van de spelbrekers. Zij blijft dus een mogelijke mol. Met stip op 2 zet ik Nadja. Vorige keer zou er al een hint geweest kunnen zijn doordat zij met het boek Adrian Mole zat. Maar misschien ligt dat er wel te dik bovenop. In de control room was ze in ieder geval bijzonder goed bezig als je een opdracht wilt laten mislukken. Bij het abseilen niet zo, maar dat hoefde ook niet.
Ook Alex heeft weer niet bijgedragen. Hij is daarmee ook de eerste die z’n hoogtevrees niet overwint ten gunste van de pot. Na eerder al een vrijstelling te hebben ingepikt ten koste het geld.

De rest verdenk ik niet zo. Weliswaar gedroegen ook Eva en Dick zich verdacht, maar niet op zo’n manier dat dat niet kon worden opgevangen door de rest.

Mijn top 3 is nu dus:

  1. Renate
  2. Nadja
  3. Alex

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Algemeen, Persoonlijk met de tags , , . Bookmark de permalink.

Een reactie op Wie is de Mol (2)

  1. mikebollo schreef:
    Gebruikt Internet Explorer 6.0 op Windows 2000

    Mikebollo is het helemaal eens met je nummer 1: Renate. Mikebollo is hier zelfs zo zeker van dat hij geen nummer 2 of 3 hoeft in te vullen.

Reacties zijn gesloten.