Femke Halsema als columnist bij GeenStijl?

In de Volkskrant van vandaag stond een interview met Dominique Weesie van GeenStijl.nl. Sowieso aardig om te lezen (zeker sinds het geweldige verslag op GeenStijl van de bustour van GroenLinks), maar dit citaat vond ik wel vermeldenswaardig:

Jullie nieuwssite heeft Wilders als columnist. Is hij goed?

‘Mwah. Beetje makkelijk. Hij doet popiejopie naar de mensen van Geenstijl en gaat hun taal praten.

Hij heeft het wel erg vaak over de maximum snelheid. Maar ik vind niet dat we hem eruit moeten gooien. Ik wil wel graag iemand van het midden erbij. Femke Halsema bijvoorbeeld.’

Ik zou zeggen: Femke, neem de uitdaging aan!

(ben trouwens wel benieuwd wat er dan nog links van ons zit als GroenLinks al “het midden” is. De NCPN?)

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in GroenLinks met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Een reactie op Femke Halsema als columnist bij GeenStijl?

  1. Jasper schreef:
    Gebruikt Firefox 2.0.0.1 op Windows XP

    Is natuurlijk vooral een lekkere provocatie vanuit Geenstijl. Er zit wel wat in als je bedenkt dat Geert Wilders een botte populist is en Femke Halsema toch meer vanuit de rede en de nuance denkt. Op zo’n manier klopt de term uit het midden wel. Wat mij betreft moet Femke deze uitnodiging inderdaad aannemen en bewijzen dat dat midden wel meevalt.

Reacties zijn gesloten.