AD.nl – Film Gore inspireert jongeren

AD.nl – Film Gore inspireert jongeren

Michel Klijmij van GroenLinks hoopt dat de film jongeren vooral stimuleert zelfstandig na te denken. ,,Gore laat feilloos zien dat een bepaalde lobby er alle belang bij heeft om te suggereren dat wetenschappers het oneens zijn met elkaar over hoe schadelijk het broeikaseffect is voor het milieu. Terwijl ze het daar in feite unaniem over eens zijn. Ik hoop dat deze film deze jongeren stimuleert zelfstandig na te denken. En vooral ook: dat ze die mening delen met zoveel mogelijk leeftijdsgenoten.’’

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in TerZijde met de tags , , , , . Bookmark de permalink.