Wie is de Mol (4)

Wie is de mol, op het vlotWie is nou eigenlijk de mol? Veel makkelijker wordt het er niet op.  Alex had ik al wat laten zakken als mogelijke mol, en die vloog er nu dus uit. Dat wist ik trouwens pas gisteren, want door alle drukte hadden we toen pas tijd om te kijken.

Twee zaken vielen op: Eva en Nadja die weer hun uiterste best deden niets te verdienen, bijvoorbeeld. Maar Nadja wordt nu een beetje té verdacht. Dat kan niet de bedoeling zijn. Terwijl Eva vaak betrokken is bij allerlei rare acties, zonder zelf echt verdacht te  doen. De tweede verdachte is Dick Jol. Bij het bieden was hij voorbeeldig – maar dat is makkelijk als de anderen het geld toch al opmaken. Op het vlot haalde hij wel het geld binnen (en liet 1 ton wegdrijven), en hij was ook betrokken bij de opdracht met de draak. Als hij de mol is doet hij het fantastisch goed. Als hij de mol niet is zou hij er snel uit moeten vliegen, want echt bij de groep lijkt hij ook niet te horen.

Mijn huidige mol-top 3:

 1. Eva
 2. Dick
 3. Nadja

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Persoonlijk met de tags , , . Bookmark de permalink.

3 reacties op Wie is de Mol (4)

 1. Christian schreef:
  Gebruikt Internet Explorer 7.0 op Windows XP

  Michel,

  Een tip. Neem de aflevering op(VHS band of CD)en speel hem dan in slowmotion af. Misschien kun je dan aan de geluiden horen wie de mol is. Bij de eerste serie van de Mol hadden ze ook zon truc toegepast……

  Find the eastereggs.

 2. Michel schreef:
  Gebruikt Firefox 2.0.0.1 op Ubuntu

  Ja, hallo. Het moet wel leuk blijven 😉

Reacties zijn gesloten.