Peiling na verkiezingen

We gaan spannende politieke tijden tegemoet. In de peiling na de verkiezingen “De volgende verkiezingen zijn in …” antwoordde 39% “nooit meer, binnenkort pleeg ik een coup”. Ben benieuwd. Een kwart verwachtte in 2007 een nieuw parlement te moeten kiezen, of ze waren slim en rekenden de Provinciale Statenverkiezingen gewoon mee. De uitslagen zijn terug te vinden in het archief.

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in TerZijde met de tags , , , , . Bookmark de permalink.