Wie is de Mol (6)

Wie is de Mol“De mol is eruit”. Zo leek het haast wel, want Nadja was gewoon té verdacht. Wel jammer voor de winnaar straks dat dat een paar duizend euro heeft gekost.

Wie dan wel? Er zijn nog 4 kandidaten over. Paul, Renate, Eva en Inge. Paul incasseert 3000 euro voor de pot in de laatste aflevering door een eigen joker in te zetten, op een punt waar hij makkelijk had kunnen falen. Dan ben je niet de mol, hoe verdacht je je ook gedraagt.

De rest deed de tweede opdracht eigenlijk best goed. Alleen Eva wat minder, zo lijkt het. De eerste opdracht waren er wat meer veschillen. Renate deed zo min mogelijk, en blijft in alles verdacht. Eva incasseerde al eens eerder €5000 met de foto-opdracht en is dus geen logische mol. De mol is dus Inge of Renate. En Renate blijft toch het meest verdacht, zeker omdat ze Paul’s vraagteken te pakken probeerde te krijgen. De mol wist immers dat daar de sleutel voor het laten mislukken van de laatste opdracht lag. Renate verdenkt ook de hele tijd Nadja. Nou kan de rest er ook flink naastzitten, maar het is toch wel typisch.

Renate is dus de mol. Inge gaat naar de finale. Misschien Paul ook wel. Ik denk dat Eva gaat afvallen, en dat Inge uiteindelijk wint.

Als bonus: de hints tagcloud. Welke woorden worden het meest gebruikt in de hints?
Renate levert op het geen in en dus aan de pot Menno Vlaamse van Eva niet met iedereen dat ze Dick een terwijl als Alex weet hoe afstand voor vrijstelling Nadja is erg telefoon Waarom zo lang zoeken naar veel tijd informatie Paul wel hij steeds heeft Inge vinden Karel moet over om te abseilen zegt eerste maar daarna toch zal doen gaan hebben weigert vanaf omschrijft alles loopt fout haar lopen geeft duidelijk door welke komt dan goed geld mee nemen zijn gezien boekjes later molboekje weten mol boekje niemand hoorde omdat dit binnen gaat wil team hun wat wachten staat foto vindt er doet

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Algemeen, Persoonlijk met de tags , , . Bookmark de permalink.

5 reacties op Wie is de Mol (6)

 1. Tom schreef:
  Gebruikt Firefox 2.0.0.1 op Windows XP

  Ja, Nadja was ook mijn mol!

  Renate *moet* het nu wel zijn. Als je ziet hoeveel geld ze uit de pot heeft gehouden staat ze een factor 10 voor op Inge.

 2. carlien schreef:
  Gebruikt Internet Explorer 6.0 op Windows XP

  inge kan niet de mol zijn, eerst met die opdracht met die lift dat ze daar vragen moesten beantwoorden, kreeg paul inge tezien, en ik had gezien dat hij zoiezo 1 vraag fout had (dat wist ik) en alleen als je alle vragen goed had kreeg je de mol tezien. Maarja ik weet het ook niet. Renate kan het ook haast niet zijn want dick en nadja zijn eruit en die hebbe allebei op haar gestemd, paul kan ook bijna niet, hij is er al eigenlijk al een keer uit gegaan en hij is ook heel fanatiek, eva zou het dan moeten zijn maar dat kan ook bijna niet, zij doet zo erg dr best bij de opdrachten!!!
  Ik had ook de muzikale aanwijzing van karel gehoord ( schiffers) daar hoorde je beatle muziek, dat was de aanwijzing, maar wie draaide er veel beatle muziek: SANDER!!! maarja, die is er natuurlijk allang uit, (als eerste). misschien weten jullie er nog 1 die daar van houdt.. maarja, ik ben benieuwd!!

 3. Remy schreef:
  Gebruikt Internet Explorer 6.0 op Windows XP

  Wist je dat bij elke aflevering inge een hand alfabet letter maakt, nu (bij aflevering 9)

  komt het al tot “Inge de mol” !!!

  waarschijnlijk is ze dat dus ook!

 4. Sebas schreef:
  Gebruikt Internet Explorer 6.0 op Windows XP

  Hee mensjesss

  Al jaaaaren w8 ik op een uitzending: “wie is de mol voor jongeren”. Nog nooit gekomen 🙁
  Met wie moetik contact opneme. Wie gaat daarover. Tzou egt vet zijn 😀
  Die bnn – ers zijn nu ook al 3 jaar achter elkaar. Ook heel leuk hoor!!
  Maart is tijd voor wat nieuws 😉

  Greetz!!

 5. Koe kanariee schreef:
  Gebruikt Internet Explorer 6.0 op Windows XP

  http://forums.avro.nl/widm2007/tm.aspx?m=144139 kijk hier dan weet je wei de mol is

Reacties zijn gesloten.