Ik ben getikt

Tom heeft mij getikt in een soort virtueel tikkertje. De bedoeling is dat je 5 weetjes over jezelf vertelt, die mensen nog niet eerder hadden gehoord.

Moeilijk. Via dit weblog weten mensen al zoveel over me, en wat men niet weet is over het algemeen ook niet bedoeld voor publicatie… Toch doe ik een poging. Sorry als je het al wist.

 1. Ik ben één van de weinige raadsleden in Gouda die hier ook is geboren. Voor zover ik weet zijn er nog 2 anderen, in ieder geval Mohammed. Ergens in het Streekarchief ligt trouwens nog een stuk over een belastingdispuutje van een verre voorvader van me hier in de buurt, over zijn hennepkwekerij.
 2. Op mijn cijferlijst na het examen was Nederlands mijn op-één-na slechtste vak, met een 6. Desondanks doe ik altijd voor de TV mee met het Groot Dictee der Nederlandse Taal.
 3. Dat Aardrijkskunde altijd een van mijn favoriete vakken was zal niemand verbazen. Dat ik natuurkunde nooit zo leuk vond misschien ook niet zo. Dat ik geschiedenis als een van de eerste vakken liet vallen omdat ik er niet zoveel aan vond misschien wel.
 4. Ik ben erg slecht in weggooien. Het liefst zou ik elk plastic tasje en elastiekje bewaren “voor het geval dat”.
  Astrid is beter in weggooien. Dit is een van de weinige dingen waar wij het fundamenteel oneens over kunnen zijn.
 5. Na Tolkien, Rowling en Pratchett staat Kees van Kooten het meest op mijn boekenplank.

Spannender wordt het niet…

Dan schijn je 5 mensen te moeten tikken. Dat worden:

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Algemeen, Persoonlijk met de tags , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

4 reacties op Ik ben getikt

 1. Christian schreef:
  Gebruikt Internet Explorer 7.0 op Windows XP

  Daar denk ik nog even over na..

 2. Tom schreef:
  Gebruikt Firefox 2.0.0.1 op Windows XP

  Leuk! Eigenlijk haat ik kettingbrieven e.d., maar ach, deze is voor de verandering wel leuk!

 3. Ingrid Klijmij schreef:
  Gebruikt Firefox 1.5.0.9 op Ubuntu

  Van welke kant is die verre voorvader van de hennepkwekerij?? en hoe lang is dat geleden??? Spannend!!!

 4. Hilde Niezen schreef:
  Gebruikt Firefox 2.0.0.1 op Windows XP

  Dat is vals! Ik had dop!

Reacties zijn gesloten.