Wie is de mol (9 en slot) – Inge dus

Inderdaad, Inge is de Mol. Dankzij de hint met de gebaren zat het er ook wel in. Knap dat die gekraakt is.

Inge de Mol

De mol heeft het niet zo moeilijk gehad dit jaar.  Bij de terugblik bleek wel dat er plannen genoeg waren, maar de groep wist het iedere keer zelf al te verpesten. Het enige dat Inge hoefde te doen is de boel nog verder verwarren.

Dat is zowel de kracht als de zwakte van het programma. Wie de mol is raad je niet, omdat een groep mensen bij elkaar het IQ heeft van de domste in de groep gedeeld door het aantal mensen in die groep. De mol heeft het dus vaak makkelijk. Dan nog heeft Inge het goed gespeeld, want alleen Paul verdacht haar. De rest gokte op Paul, ook al lag hij er eigenlijk al uit.

De series was weer geweldig, ik ben nu al benieuwd naar volgend jaar. Dan met Pieter Jan Hagens – hopelijk is hij minstens zo goed als Karel de Graaf en Angela Groothuizen.

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Persoonlijk met de tags , , . Bookmark de permalink.