De geur van regen

Waterdruppels

Heerlijk, zo opstaan, en dan die geur van regen die al het huis binnendringt. Even op het balkon staan en kijken naar de plassen, de kringen in het water, de frisgroene kleuren en vooral: die geur opsnuiven. De lucht is grijs en grauw, maar je voelt: ook dit is lente.

Iemand zou die geur als luchtverfrisser moeten uitgeven…

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Persoonlijk met de tags . Bookmark de permalink.