De terugkeer van het rode potlood misschien zo gek nog niet

Is het niet heerlijk om achteraf toch gelijk te krijgen?

de Volkskrant – Binnenland – De terugkeer van het rode potlood misschien zo gek nog niet

Toch lijkt het erop dat burgers bij de verkiezingen voor het Europees Parlement in 2009 weer het rode potlood moeten hanteren.Staatssecretaris Bijleveld van Binnenlandse Zaken houdt er in elk geval ernstig rekening mee.

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in TerZijde met de tags , , . Bookmark de permalink.