Op naar…

Us Mem

De hele week wordt mevrouw Klijmij gek gemaakt met een weekendje weg, ter viering van het feit dat we dit weekend (zondag) alweer twee jaar meneer & mevrouw Klijmij-van der Laan zijn. “Het is ergens tussen de lijn Gouda-Nijmegen en Kopenhagen-Reijkjavik” was de meest duidelijke hint. En “iets met een koe”. Inmiddels zijn we op weg en zal ze het al geraden hebben. Morgen zijn we weer terug, maar niet voor we hier en hier ontspannen rondgekeken hebben.

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Persoonlijk met de tags , . Bookmark de permalink.