Weekend Deze Nog (8)

De WDN theatertour gaat verder met een van de andere grote voorstellingen. Hoewel ik inmiddels al een uur of 6 live radio over Herman van Veen heb gemaakt, wordt dit de eerste keer dat ik er live heen ga.

Moet ik eigenlijk nog wat over Herman van Veen zeggen? Hij is al meer dan 35 jaar actief, heeft iets van 150 platen en CD’s achter z’n naam staan, is zowel een geweldige zanger als een meesterverteller, hij kan een publiek bespelen, en is vooral breed: van mimiek tot zang tot dans tot cabaret.

Deze klassieker is alvast voor het Wimbledon finaleweekend.

video]http://youtube.com/watch?v=N65_Ea7ZDKk[/video]

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Persoonlijk met de tags , . Bookmark de permalink.