Tussendoortje

Om andere redenen dan alle indrukken hier was gisteren ook nog een rare dag. Mijn Nederlandse simkaart is kwijt, dus mij bellen of sms-en heeft weinig zin. Wie mij wil bereiken kan me mailen voor mijn mobiele nummer hier.

En dat terwijl ik nodig naar Nederland moest bellen. Vlak voor ik weg ging kwam er plotseling een vacature bij het Coornhert. Die werd mij aangeboden. Daar was ik natuurlijk heel blij mee, maar tegelijk gaf het ook een raar gevoel. Ik had namelijk al een baan aangenomen op het Stedelijk Gymnasium. Ondanks dat het voor hun enorm vervelend is heb ik die toch maar weer opgezegd, want de kans dat ik terug kon komen was anders verkeken. Ik keer dus terug op het oude nest.

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Onderwijs, Persoonlijk. Bookmark de permalink.

4 reacties op Tussendoortje

 1. Tom schreef:
  Gebruikt Firefox 2.0.0.4 op Windows XP

  Welkom terug! Worden we toch nog collega’s!

  Het gonst hier natuurlijk al 2 weken van de geruchten, maar ik ben blij dat ik er nu hier over kan posten!

 2. Josien schreef:
  Gebruikt Internet Explorer 7.0 op Windows XP

  Michel,
  proficiat met je nieuwe baan.
  Dat Coornhert boft toch maar weer.
  En ja, helaas voor het Stedelijk in Leiden. Maar jou kennende los je dit wel weer diplomatiek op.

 3. El Batoul schreef:
  Gebruikt Internet Explorer 7.0 op Windows XP

  Hallo Michel,

  Ik ben onder de indruk van je observaties en beschrijvingen. Ik kijk uit naar je volgende stuk.
  Groet,
  ebz

 4. Pingback: 2007 en verder at Publiekelijk tijdverdrijf

Reacties zijn gesloten.