Onze Palestijn is vrij

En de Israelische politie was nog zo vriendelijk hem in te pakken ook.

Resultaat van “ondervraging”

Behalve dat hij geslagen was wilde hij niet zoveel zeggen. Z’n rug deed ook zeer. Op de vraag “how are you” was het antwoord “not happy”. Oh, en de politie heeft al aangekondigd nog eens langs te komen. Vast niet voor de gezelligheid.

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Palestina, Persoonlijk met de tags , . Bookmark de permalink.

Eén reactie op Onze Palestijn is vrij

  1. Henrike schreef:
    Gebruikt Internet Explorer 6.0 op Windows XP

    Wat vreselijk.

Reacties zijn gesloten.