Weekend Deze Nog (17)

Met het overlijden van Luciano Pavarotti is de wereld, behalve de ultieme stereotype operazanger, ook iemand verloren die opera weer populair maakte. Wie blijkbaar niet van opera hield, maar wel populair was, was Victor Borge. Eigenlijk de man van wie Hans Liberg het kunstje jatte. Borge wees regelmatig op de “deuk” in zijn piano, met de tekst “isn’t it a shame all those big fat opera singers lean against it?”. Eén van zijn vaste sketches was “A Mozart Opera”.

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Niet gecategoriseerd met de tags . Bookmark de permalink.