GroenLinks 2.0

We zijn een hele hippe partij, maar zijn we hip genoeg? Hoe gaan we in GroenLinks om met de nieuwe media, met “Web 2.0“? Daar probeerde Jacqueline Fackeldey uitleg over te geven. Voor sommige aanwezigen ging een wereld open, voor anderen was het wat minder nieuw allemaal. De realiteit is dat veel kiezers zich via internet informeren, daar ook discussieren en reageren. Daar moeten we dus wat mee als partij.

Een van de belangrijkste vragen daarbij is: waar zitten onze kiezers? Hoe bedienen we die het beste? Hoe kom je in het vizier? Welke verbinding maak je tussen oude en nieuwe media? Nu zijn het vooral nog vragen. In de rest van het Toekomstproject moeten daar antwoorden op komen. Veel is er al. De GroenLinks website heeft een frisse make-over gekregen, en we hebben Planeet GroenLinks (helaas nog niet door Jacqueline opgemerkt).

Tussendoor hebben we een Femke lookalike gespot (Arnoud de paparazzi heeft met z’n telelens een mooiere). Nonchalant liep ze een paar keer voorbij, met net zo’n zonnebril, kapsel en laarzen als De Femke.

Femke look-a-like

En daarmee eindigt voorlopig mijn verslagenserie van Discussie in de Tent. Het was niet alleen heel erg gezellig, het was ook een ontzettend leuke manier om met elkaar over inhoudelijke zaken van gedachten te wisselen. Eigenlijk zou het een jaarlijkse happening moeten worden.

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Algemeen met de tags , , , . Bookmark de permalink.

2 Responses to GroenLinks 2.0

 1. Arnoud Boer schreef:
  Gebruikt Firefox 2.0.0.6 op Windows XP

  🙂

 2. Jan de Laat schreef:
  Gebruikt Internet Explorer 6.0 op Windows XP

  Hoi Michel,

  Ja jammer. Ik heb geprobeerd zo veel mogelijk te zien. Misschien zijn we elkaar wel langsgelopen. Nou ja zo blijft er altijd nog iets over om te doen.

  Vele groeten,

  Jan

Reacties zijn gesloten.