Koehandel?

PvdA-Fractievoorzitter Jacques Tichelaar:

‘We hebben Europa niet geruild tegen het ontslagrecht,’

PvdA-Kamerlid Diederik Samsom:

Hebben wij nu echt onze kiezers bedrogen door een referendum tegen te houden dat er toch niet gekomen zou zijn (eerste kamer wijst het af) en het voortbestaan van een goed ontslagrecht dat zekerheid biedt te redden?

Mooi spel, Koehandel.

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Andere partijen, Politiek, TerZijde met de tags , , , , , , . Bookmark de permalink.

Een reactie op Koehandel?

  1. Arnoud B. schreef:
    Gebruikt Internet Explorer 6.0 op Windows 2000

    Vind ik ook. 😉

    Voor de onwetenden heb ik de spelregels nog eventjes op een rijtje gezet: http://www.arnoudboer.nl/?p=757

Reacties zijn gesloten.