Schrijf eens een brief!

Schrijf een brief aan de gemeenteraad

Dat krijg je dus als je mevrouw Klijmij, gewoon burger, meeneemt naar de raadsvergadering. Directe confrontatie met misstanden in gemeenteland waar je als gevestigde orde notabele overheen kijkt. Maar ik beloof: ik zal altijd binnen xx weken uw reacties beantwoorden!

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Persoonlijk, Politiek met de tags , , . Bookmark de permalink.

2 reacties op Schrijf eens een brief!

  1. CB te G schreef:
    Gebruikt Internet Explorer 7.0 op Windows XP

    Hebben jullie hier al reacties op gekregen? Zo niet, dan loop ik even langs bij de griffie.

  2. Michel schreef:
    Gebruikt Firefox 2.0.0.7 op Windows Vista

    Ik spreek ze vanmiddag toch al, dus dat hoeft niet. Zou het leuker vinden als de griffie mijn weblog leest 🙂

Reacties zijn gesloten.