Kompas

Nou vooruit, omdat iedereen het ineens doet heb ik de Political Compass test nog maar weer eens gedaan. Het verschil met vorige keer is niet zo groot, maar ik heb wel een rukje naar links gemaakt. Ik ben dus nu meer Nelson Mandela dan Dalai Lama.

Political Compass 2007

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Persoonlijk, Politiek met de tags , , , . Bookmark de permalink.

4 reacties op Kompas

 1. Mandela schreef:
  Gebruikt Internet Explorer 7.0 op Windows XP

  “As we are liberated from our own fear, our presence automatically liberates others.

 2. CB te G schreef:
  Gebruikt Internet Explorer 7.0 op Windows XP

  Goeiemorgen. Kan je me ergens mee helpen? Als je dit kompas over het nederlandse politieke spectrum heen legt, wat zit dan waar? Ik heb ‘m zelf ook nog een keer gedaan, weet alleen niet meer waar ik de vorige keer zat… nu zit ik één blokje naar rechts en drie naar beneden vanaf het midden. (zie weblog)

 3. Michel schreef:
  Gebruikt Firefox 2.0.0.7 op Windows Vista

  Ik kan geen Nederlandse verdeling over dit spectrum vinden voor de landelijke partijen. Collega David Rietveld heeft zijn raadscollega’s zo ver gekregen zichzelf te testen en plaatsen, dat kan je hier vinden. Ik denk dat Nederlanders over het algemeen linkser en libertairer zitten dan Amerikanen (in elk geval de presidentsverkiezingen)

 4. Christian schreef:
  Gebruikt Internet Explorer 7.0 op Windows XP

  Helemaal gelijk. Waar vallen de Christen democraten dan onder?

Reacties zijn gesloten.