GroenLinks-o-sphere

Een jaar geleden verscheen al een een plaatje van de GroenLinks-o-sphere. Als echt nerd is het gewoon leuk om te zien hoe de verbanden tussen de GroenLinkse weblogs in elkaar zitten. Nu ik issuecrawler weer aan de praat heb gekregen kan ik af en toe weer een update plaatsen.

Een ding valt wel op: het is een stuk drukker geworden. Niet verwonderlijk,  want het aantal blogs is sindsdien behoorlijk gestegen (tijdje rond de 100, nu zo’n 150 actieve weblogs). En dat linkt allemaal meer naar elkaar. Vanaf nu komen er weer wat vaker updates, en komen de verschuivingen wat geleidelijker langs. Ik ben wel benieuwd.

GroenLinks-o-sphere oktober 2007

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Computers, GroenLinks met de tags . Bookmark de permalink.