Weekend Deze Nog (23)

Het is al jarenlang een staande uitspraak in de familie. “Ach, het is maar een spelletje”. Meestal gevolgd door een kernachtige samenvatting: “terroriseer ik het hele gezin, scheur ik de bank aan flarden, zegt dat mens…”. Waar Freek de Jonge eerder al kwam met “dat is het spel, dat zijn de regels en zo moet het gespeeld worden” deed hij in 1988 in De Ontlading een stukje over de TV-kwis. Hilarisch, niet alleen vanwege zijn bril. Als nette links-intellectueel presenteer ik dus dit keer: Freek de Jonge.

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Persoonlijk met de tags . Bookmark de permalink.